GÜNCEL

TÜRKİYE'DEN

ETKİNLİK

Jeff Talks: Gizem Aytaç

Manifold tarafından düzenlenen Jeff Talks etkinliği Gizem Aytaç ile devam ediyor. 30 Mart 2019 Cumartesi günü Studio-X İstanbul’un ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlik, saat 17.30'da başlayacak fındık unlu çikolatalı kek ve kahve ikramının ardından 18.30 itibarıyla sunum ile devam edecek.



İç mimarlık, tasarım yönetimi ve markalaşma alanlarında on sekiz yıllık deneyime sahip Gizem Aytaç, 2005–2007 İstanbul Tasarım Haftası’nda, DDF için proje yöneticiliği yaptı. 2015’te eğitim teknolojileri alanında faaliyet gösteren tasarım markası GOM–Geometrik Obje Maketi’ni yarattı. GOM, 2017 yılında Design Turkey “üstün tasarım” ve 2018’de Çin Sanat Akademisi “design intelligence” ödüllerini; Gizem Aytaç ise 2018’de Facebook ve Vogue Türkiye “kadın girişimci” ödülünü kazandı. Aytaç ayrıca, 2017 yılından bu yana Manifold’da tasarımcıları ve üretme pratiklerini ele aldığı “Senin Derdin Ne?” başlıklı bir yazı dizisini sürdürüyor.

Öte yandan, her sunumla birlikte Türkiye’de tasarlanmış ve üretilmiş bir fontu tanıtmayı amaçlayan Jeff Talks, Gizem Aytaç’ın sunumu için, Taner Ardalı'nın tasarladığı Logen Sans’ı seçti.

Jeff Talks herkese açık ve ücretsiz.