GÜNCEL

GMK'DAN

GÜNCEL

Uluslararası Tasarım Günümüz Kutlu Olsun!

Bugün 27 Nisan, Uluslararası Tasarım Günü.

27 Nisan; 1963 yılında kurulan, merkezi Montreal’de bulunan ve grafik tasarım ile görsel iletişim dalında dünyadaki tüm meslek birliklerinin gönüllü temsilcilerden oluşan ico-D Uluslararası Tasarım Dernekleri Konseyi'nin de yaş günü.

Uluslararası Tasarım Günü’nün bu yılki teması “Suspended in Transition / Değişimin Eşiğinde” olarak belirlendi. Pandeminin küresel düzeyde tetiklediği fiziksel ve düşünsel değişimlere işaret etmenin amaçlandığı bu tema, geleceğin sadece bir endişe kaynağı olmadığına, olumlu yönde bir dönüşüm için taşıdığı potansiyele, bir imkân oluşuna dikkat çekiyor.

ico-D üyesi olarak GMK da 27 Nisan'ı, güne özel afişlerle kutlamak amacıyla profesyonel ve öğrenci üyelerine Nisan ayında çağrıda bulundu. “Değişimin Eşiğinde” temalı bu çağrıya kulak veren ve afişler üreterek bizimle paylaşan profesyonel üyelerimiz Atilla Karabay, Aykut Genç, Aylin Güngör, Barış Hasırcı, Bekata Özdikmen, Ceyhun Akgün, Ferhat Meşhur, Funda Yahya, Mahmut Soyer, Mehmet Korkmaz, Melih Saner Küldöken, Melike Taşcıoğlu, Murat Akkan, Semra Güler, Umut Aybek ile öğrenci üyelerimiz Alperen Türkmen, Aygen İncel, Emir Görür, Eren Keskiner, M. Emin Aksaray, Mehmet Ali Öztürk ve Zelal Ezgi Saban'a teşekkür ediyoruz.

Tüm üyelerimizin ve tasarımcıların Uluslararası Tasarım Günü kutlu olsun!


Atilla Karabay



Atilla Karabay


Aykut Genç


Aykut Genç


Aykut Genç


Aylin Güngör


Aylin Güngör


Barış Hasırcı


Bekata Özdikmen


Bekata Özdikmen


Ceyhun Akgün


Ceyhun Akgün


Ferhat Meşhur


Funda Yahya


Mahmut Soyer


Mehmet Korkmaz


Melih Saner Küldöken


Melike Taşcıoğlu


Murat Akkan


Semra Güler


Umut Aybek


Alperen Türkmen


Aygen İncel


Emir Görür


Eren Keskiner


M. Emin Aksaray


Mehmet Ali Öztürk


Zelal Ezgi Taban