GÜNCEL

GMK'DAN

GÜNCEL

Destek ve Dayanışma Çağrısı II

6 Şubat 2023’te meydana gelen depremle beraber, yaşadığı bölgede işini kaybeden ve bölge koşulları çalışmasına elvermeyen meslektaşlarımıza ve öğrencilere destek olmak isteyen reklam ajanslarına, tasarım stüdyolarına ve kurumlara çağrımızdır!
 
 
GMK olarak, depremden yoğun etkilenen bölgelerdeki meslektaşlarımız için iş başvurusu, grafik tasarım ve görsel iletişim tasarımı öğrencileri için staj başvurusu süreçlerini hızlandıracak, ihtiyaca ve deneyime uygun iş ve staj pozisyonlarına erişimi kolaylaştıracak bir aracılık çalışması başlatıyoruz. 
 
Bu çalışmayla, bölgedeki tasarımcıların ve tasarım öğrencilerinin hem yaşamlarını sürdürme hem de kariyerlerini yönlendirmede etkin bağlantılar kurmalarına önayak olmayı amaçlıyoruz.
 
Bu çalışma kapsamında, depremden zarar gören meslektaşlarımıza ve öğrencilere öncelik tanımak, mesleki dayanışmanın bir parçası olmak isteyen tüm kurum ve kuruluşlar “Destek ve Dayanışma” konu başlığıyla tekyurek@gmk.org.tr adresimize katılım taleplerini iletebilir ve oluşturduğumuz CV havuzuna erişebilirler.