GÜNCEL

TÜRKİYE'DEN

ETKİNLİK

Yahşibey Tasarım Atölyeleri Yeni Dönem Kayıtları Başladı

Yahşibey Tasarım Atölyeleri bu yaz, 13 Temmuz-30 Ağustos 2022 tarihlerinde gerçekleşecek. Emre Senan Tasarım Vakfı’nın İzmir, Dikili’de Yahşibey Köyü’nde gerçekleştirdiği atölyeler yeni dönem atölyeleri için başvuruları bekliyor.

Yahşibey tasarım atölyeleri kapsamında; 13-22 Temmuz tarihlerinde Umut Altıntaş-Gizem Hız ve 25 Temmuz-4 Ağustos tarihlerinde Özge Güven-Bahar Türkay yürütücülüğünde iki grafik tasarım atölyesi gerçekleştirilecek. Grafik tasarımın yanı sıra, Yahşibey, 13-22 Temmuz tarihlerinde Nevzat Sayın ve Herkes İçin Mimarlık Derneği'nin ortaklaşa gerçekleştireceği "Mimarlık" ve 6-13 Ağustos tarihlerinde Özlem Yalım'ın "Kurmaca Tasarım" atölyelerine evsahipliği yapacak.

 

"Grafik Tasarım" bölümüne başvurular Umut Altıntaş-Gizem Hız atölyesi için kareadam@gmail.com, Özge Güven-Bahar Türkay atölyesi için iamozgeguven@gmail.com; "Mimarlık" atölyesi için dilarasezgin@nsmh.com ve "Kurmaca Tasarım" atölyesi için bilgi@ozlemyalim.com adreslerinden portfolyo ve özgeçmişi kapsayan bir e-postayla yapılabilir.