GÜNCEL

TÜRKİYE'DEN

YARIŞMA

"Merhaba Günü" Logosunu Arıyor

Bodrum Deniz Müzesi’nin düzenlediği “Merhaba Günü Uluslararası Logo Yarışması”na başvurular 16 Mart 2024’e uzatıldı. Bu uluslararası yarışma, edebiyatımızın Bodrum’la özdeşleşmiş önemli figürlerinden Cevat Şakir Kabaağaçlı, namıdiğer Halikarnas Balıkçısı’nın edebî ve fikrî dünyasının önemli ve özgün bir simgesi olan “Merhaba”sını küresel bir barış ve dostluk simgesine dönüştürmeyi amaçlıyor.




Bodrum Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ve yazara ilişkin zengin bir koleksiyon ve arşiv barındıran Bodrum Deniz Müzesi’nin bir projesi olan yarışma, Bilgi Yayınevi’nin sponsorluğunda düzenleniyor. Yarışmanın seçici kurulunda üyelerimiz Serdar Benli, Çiğdem Demir, Yeşim Demir, Ardan Ergüven, Murat Dorkip, Nazlı Eda Noyan, Melike Taşcıoğlu ve Emrah Yücel’in yanı sıra Steve Connor, Ömer Durmaz, Murat Ertel, Demetrios Fakinos, Kıymet Giray, Rauf Kösemen, Srinivasarao Patturu, Daniele Savasta, Alessandro Segalini, Erol Turgut gibi sanat ve tasarım dünyasının farklı alanlarından isimleri yer alıyor.

Her doğum yıl dönümünde Halikarnas Balıkçısı’nın anısına yapılacak Merhaba Günü etkinliklerinin temsilinde kullanılması amaçlanan logoyu belirleyecek yarışmayla ilgili tüm detaylara ve şartnameye www.merhabagunu.com adresinden ulaşabilir, 444 00 48/4225 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz. Tüm sorularınız için bilgi@merhabagunu.com