GÜNCEL

GMK'DAN

GÜNCEL

27 Nisan Uluslararası Tasarım Günü Kutlu Olsun!

27 Nisan; 1963 yılında kurulan, merkezi Montreal’de bulunan ve grafik tasarım ile görsel iletişim dalında dünyadaki tüm meslek birliklerinin gönüllü temsilcilerden oluşan IcoD Uluslararası Tasarım Dernekleri Konseyi'nin de yaş günü.

Konsey, 60. yıldönümü olan 2023 Uluslararası Tasarım Günü'nün temasını, 60'lı yılların aktivizminden ilhamla "Barış. Sevgi. Tasarım!" olarak belirledi. 

ICoD'nin bir üyesi olarak biz de 27 Nisan Uluslararası Tasarım Günü'nü kutlamak amacıyla üyelerimize açık çağrıda bulunduk ve belirlenen tema etrafında üyelerimizi tasarımın toplumu etkileme ve dönüştürme potansiyeline dikkat çekmeye davet ettik. “Barış. Sevgi. Tasarım!” temalı bu çağrıya kulak veren ve sosyal medya gönderisi tasarlayarak bizimle paylaşan profesyonel üyelerimiz Ardan Ergüven, Behiye Aycan Erarslan, Emrah Doğru, Murat Akkan, Bekata Özdikmen, Ferhat Meşhur, Ferruh Haşıloğlu, Kemal Sami, Mahmut Soyer, Yunus Ak, Banu Bulduk Türkmen, Sibel Avcu Tuğal, Barış Hasırcı, Halime Sanem Özkan, Melike Taşcıoğlu, Perim Öktem, Tuğçe İşçi Özen, Derin Bilecenoğlu ve Sude Kızmaz ile öğrenci üyelerimiz Hıdır Yüksel, Murat Sezer Erten, Beyza Nur Bilginsoy, Kubilay Bakmaz ve Ataer Koçak'a teşekkür ediyoruz.

Tüm üyelerimizin ve tasarımcıların Uluslararası Tasarım Günü kutlu olsun!

 

Ardan Ergüven

 

Ataer Koçak

 

Banu Bulduk Türkmen

 

Barış Hasırcı

 

Behiye Aycan Erarslan

 

Beyza Nur Bilginsoy

 

Bekata Özdikmen

 

Derin Bilecenoğlu 

 

Emrah Doğru

 

Ferhat Meşhur

 

Ferruh Haşıloğlu

 

Hıdır Yüksel

 

Kemal Sami

 

Kubilay Bakmaz 

 

Mahmut Soyer

 

Melike Taşcıoğlu Vaughan

 

Murat Akkan

 

Murat Sezer Erten

 

 
Perim Öktem

 

Sanem Özkan

 

Sibel Avcı

 

Sude Kızmaz

 

Tuğçe İşçi Özen 

 

Yunus Ak

 

Zeynep Sude Yılmaz