GÜNCEL

GMK'DAN

YARIŞMA

Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali Afiş Yarışması

Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali afişini arıyor. Bu yıl 27.si düzenlenecek olan festivalin afişi, Bandırma Belediyesi’nin GMK desteğiyle düzenleyeceği yarışmayla belirlenecek. Yarışmayı kazanan afişin sahibi ise 5.00O TL ödülün sahibi olacak. Bandırma Kuşcenneti Gölü’nün karşı karşıya olduğu tehlike ve sorunlara dikkat çekmek amacıyla başlatılan uluslararası festival, Bandırma Belediyesi tarafından 1987'den bu yana her yıl düzenli olarak gerçekleştiriliyor.

Yarışmanın jürisinde GMK üyesi ve Anadolu Üniversitesi GSF Grafik Tasarım Bölümü Başkanı Tevfik Fikret Uçar; GMK Başkanı ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Umut Südüak; GMK Üyesi ve grafik tasarımcı Volkan Ölmez; sanatçı Ekrem Kahraman ve Münip Bayraktar yer alıyor.

Eserlerin en geç 18 Mart 2016 Cuma gününe kadar yarışma şartnamesinde belirtilen esaslara çerçevesinde Bandırma Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekiyor. Yarışma şartnamesi şu adresten indirilebilir.