GMK Yurdaer Altıntaş Burs Fonu

2021'de Türk Eğitim Vakfı işbirliğiyle hayata geçirdiğimiz GMK Yurdaer Altıntaş Burs Fonu'yla, yeni öğretim döneminde de tasarım öğrencilerini desteklemeye devam edeceğiz.

  • Yazar Support, 28.06.2024

GMK olarak, eğitimin grafik tasarımın gelişimindeki önemli basamaklardan biri, mesleki bilincin oluşmaya başladığı süreç olduğunun farkındalığıyla, yıllardır gerek üniversite etkinlikleri gerekse öğrencileri alanımızın deneyimli isimleriyle bir araya getiren etkinliklerimizle, tasarımcı adaylarına farklı yollarla destek oluyor ve gelişimlerine katkı sağlıyoruz.

burs fonu.jpg (485 KB)GMK Yurdaer Altıntaş Burs Fonu Logo Tasarımı: Bülent Erkmen


Bu bilinçle, 2021-2022 öğretim dönemi itibarıyla Türk Eğitim Vakfı (TEV) bünyesinde GMK Yurdaer Altıntaş Burs Fonu’nu hayata geçirdik. Bu burs uygulaması kapsamında tek seferlik ya da aylık düzenli bağışlarla oluşturduğumuz bağış havuzuyla her yıl Türkiye çapında üniversitelerin Grafik Tasarım ve Görsel İletişim Bölümlerinde okuyan beş öğrenciye burs desteği sağlıyoruz. GMK'nın bağışlarıyla oluşturulan bu geri ödemesiz burs fonu, TEV aracılığıyla başarılı ve maddi desteğe ihtiyaç duyan öğrencilere aktarılıyor.


GMK olarak, 2024-2025 öğretim döneminde de beş öğrencinin burs tutarlarını karşılayarak eğitim hayatlarını desteklemeye devam edeceğiz.