GÜNCEL

TÜRKİYE'DEN

ETKİNLİK

İyi Tasarım/Good Design İzmir_6

İyi Tasarım/Good Design İzmir_6'e başvurular açıldı. İzmir Akdeniz Akademisi tarafından düzenlenen İyi Tasarım/Good Design İzmir’in altıncısının, bu yıl 26 Kasım - 5 Aralık 2021 tarihleri arasında hem çevrimiçi hem de fiziksel olarak gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Sergiler, atölyeler, film gösterimleri, panel ve söyleşilerden oluşan bu kapsamlı program; tasarımcılar, öğrenciler, üreticiler, iş dünyası, eğitimciler, akademisyenler başta olmak üzere tasarımla ilgili tüm çevreleri canlı bir diyalog ve tartışma ortamında buluşturmayı amaçlıyor. Yakın geleceği şekillendirmesi beklenen insan, makina ve insan-dışı varlıklar arasında olası yeni ortaklık ve işbirliklerinin tasarım disiplinlerinin penceresinden tartışılacağı program, geçtiğimiz yılki teması olan “Müşterek Gelecekler”/“Common Futures”ı bu yıl da gündemine alıyor. İçinde bulunduğumuz dönemin önemli bir gerekliliği olarak bu tema, “Müşterekler İçin Tasarım Eğitimi”, “Tasarım ve Bakım”, “Müşterekler ve Dirençlilik” başlıkları üzerinden yeniden tartışmaya açılıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kentte tasarım kültürünü yaygınlaştırmaya yönelik yürüttüğü ve başvuruları 23 Ağustos 2021’e dek sürecek bu kapsamlı kamusal programın altıncısı hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Tasarımla ilgili tüm kurum, kuruluş ve bireyleri, atölye, sergi ve panel önerileri sunmaya çağıran İyi Tasarım/Good Design İzmir_6’e katılım formunu buradan indirebilirsiniz.