GÜNCEL

TÜRKİYE'DEN

YARIŞMA

Beykoz Belediyesi Yeni Logosunu Arıyor

Beykoz Belediyesi, kendisini kurum olarak iyi yansıtacak; ilçeyle özdeşleşecek; Beykoz’un tarihsel, sosyolojik, fiziksel yapısıyla ilişki kuracak; evrensel değerlerle üretilmiş; işlevsel nitelikte ve akılda kalıcı görsellikteki yeni logosunu arıyor.

Yarışmada birincilik ödülü 30.000; ikincilik ödülü 15.000; üçüncülük ödülü ise 7.500 TL olarak belirlendi. Bu üç ödülün yanı sıra yarışma da 2.000 TL ödüllük 3 mansiyon da verilecek. Beykoz Belediyesi’nin düzenlediği yarışmanın jürisinde Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek; Doğuş Üniversitesi Tasarım ve Sanat Fakültesi Grafik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Abdullah Taşçı; Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Öğretim Üyesi, GMK Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Ardan Ergüven; Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Öğretim Üyesi, Özgün Baskıresim Sanatçıları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yrd. Doç Mehmet Sadık Altınok; Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Grafik Bölümü Öğretim Üyesi Doç Mehmet Sinan Niyazioğlu; Türk Telekom Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Kd. Direktörü Kemal Kaptaner; TAÇ Vakfı Yön. Kurulu Başkanı ve mimar Sinan Genim; İstanbul Exlibris Akademisi Derneği ve Beykoz Cam ve Turizm Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve sanatçı Reyhan Çezik yer alıyor.

Göksu Deresi, Beykoz, 1927-1930, Ali Enis Oza

Ulusal ve uluslararası kapsamda tüm adayların, tasarladıkları en fazla üç adet logoyu 15 Mayıs 2016 tarihine kadar, yarışma şartnamesinde belirtilen esaslar çerçevesinde, www. beykozicintasarla.org adlı web adresi üzerinden elektronik başvuru ile göndermeleri gerekiyor. Yarışma şartnamesi şu adresten indirilebilir.