GÜNCEL

GMK'DAN

PORTFOLYO GÜNLERİ

GMK Portfolyo Günleri

GMK Portfolyo Günleri 27 Temmuz’da TAK Tasarım Atölyesi ev sahipliğinde gerçekleşiyor. Etkinlik, grafik ve görsel iletişim tasarımı öğrencilerini, yeni mezunları ve junior tasarımcıları çeşitli aralıklarla sektörün önde gelen, tecrübeli isimleriyle bir araya getirmeyi amaçlıyor.

27 Temmuz 2019 Cumartesi günü 14.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek oturumda ortalama 20’şer dakikalık görüşmelerle Grafik Tasarımcı ve İllüstratör Ethem Onur Bilgiç; I-AM'in ortağı ve I-AM DIGITAL'ın Tasarım Direktörü Erdem Demir; Monroe Creative Studio'nun Kurucu Ortağı ve Yaratıcı Yönetmeni Onur Gökalp; Grafik Tasarımcı ve Marmara ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Bekata Özdikmen genç tasarımcıların portfolyolarını değerlendirip, çalışmalarına ilişkin yorumlarını paylaşacak.

Afiş tasarımı: Ersin Alpan

GMK Portfolyo Günleri ücretsiz bir etkinlik olup katılım için önceden kayıt şarttır. Başvuru için genç tasarımcıların, portfolyo, kısa özgeçmiş ve iletişim bilgilerini en geç 26 Temmuz 2019 Cuma günü saat 17.00’ye kadar info@gmk.org.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.